zaterdag 27 augustus 2011

De kleinkinderen op Favori (2)

Het duurde enkele dagen voordat Daniël de klusjesman tijd had om de mooie oranje tractor te repareren... de tractor waar Thom (2) erg graag op wil rijden! Oma had gezien dat er iets gelast moest worden en opa was op zakenreis, dus mocht Daniël het doen. Toen was het eindelijk zover en kon Thom met de tractor op de foto.


Maar je zal net zien! Springt TchinTchin voor de camera! Aan de kant TchinTchin. Ga eens gauw ergens anders met je balletje spelen!


De volgende foto is wel gelukt. Geen snuit van TchinTchin te zien.


Kijk! Sophie (6) heeft haar ontbijt ook op en mag ook buiten spelen.


Zij wil haar mooie roze petje aan Thom laten zien. En ermee op de foto wil ze ook wel. Het is niet alleen een mooi petje... het is ook een handig petje. Het heeft flapjes voor de oren. Zo kan de zon haar oren niet verbranden.


Papa Brian brengt Emma (5) naar oma.


Emma vindt het erg gezellig om bij oma op schoot te zitten. Zo vaak gebeurt dat niet. Oma pakt zo'n beetje eens per 1,5 maand het vliegtuig... de ene keer naar Sophie en Emma in Schotland, en de andere keer naar Thom in Nederland.


Mama Rachel komt de haren van Emma borstelen. Vandaag (op de foto is het zaterdag 6 augustus) wordt de verjaardag van Emma gevierd. Die was eigenlijk gisteren, maar toen waren ze de hele dag aan het reizen om bij opa en oma te komen. Een verjaardag in het vliegtuig is niet zo leuk. Die wordt met taart en kado's gezellig bij opa en oma in Frankrijk gevierd.


Sophie en Thom gaan racen met een kleine tractor. En TchinTchin wacht geduldig tot het balletje wordt gegooid.


Pas op! Niet zo hard! Nu is de tractor omgevallen. Thom gaat hem weer snel overeind zetten. TchinTchin laat steeds duidelijker merken wat ze wil. Ze laat het balletje dicht bij Sophie vallen. Kom op Sophie, gooi die bal nou eens, denkt TchinTchin.


Brian laat aan Thom zien hoe je boomstammen kan stapelen in de kiepwagen achter de trekker. Sophie wil het ook graag zien, en komt er al aangerend. Voor Sophie en Emma is dit nog maar de eerste dag bij opa en oma op Favori... Thom is er al een weekje. Gelukkig zijn ze er samen nog heeeel veeeel nachtjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten