zondag 24 februari 2013

Afscheid


Deze laatste blog over Maarten en Wilma in Noorwegen, is het einde van het hoofdstuk 'Veer in Frankrijk en Noorwegen'. Het was een geweldige tijd! Soms vraag ik mezelf verwonderd af: Heb ik dat allemaal meegemaakt? Dan blader ik even door de blog... lees enkele verhaaltjes... bekijk wat foto's... duik in alle herinneringen en zeg tegen mezelf: Wat ben ik toch een geluksvogel :-)

Op dit moment ben ik nog bezig met landen na die geweldige maand in Australië en ben druk met de aanstaande verhuizing naar Venlo. Tussen de beslommeringen door, probeer ik tijd te maken voor een blog Veer-en-Henk-DownUnder. Dat is leuk om later terug te kijken en ik vind het ook leuker dan albums vol 100den foto's op de computer, zonder ook maar iets van een tekst erbij. Eerlijk gezegd is het ook wel nodig... er is zoveel gebeurd dat ik het gewoon vast moet leggen, bang dat ik anders dingen ga vergeten!

De verhuizing naar Venlo luidt een nieuw hoofdstuk in. Voorlopig wonen we bij vrienden die een vleugel van een klooster gekocht hebben, en plenty ruimte hebben. Genoeg ruimte om na te denken over de toekomst.
  

4 opmerkingen:

 1. Hoi Vera, ga je nu in Venlo wonen?
  Ik had begrepen dat je in Turnhout zat.
  gr Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste Vera,

  Je hebt zoveel ervaringen opgedaan op verschillende boerderijen. Grappig om te lezen dat je de LAS hebt gevolgd en daarna de detailhandel school hebt gedaan. Ik heb precies het zelfde gedaan, ben nu 29 jaar. Vond je het leuk om in de winkel te werken of zocht je toch meer de natuur op en het buitenland, ik wel!

  Vera, zou je me wat meer kunnen vertellen over je ervaringen in Frankrijk. Ik ben opzoek naar werk op een boerderij in Frankrijk, ik dacht zelf aan een geitenboerderij, geitenkaas produceren, treek Bourgondië. Zijn de Fransen opzoek naar Nederlanders? Had jij ook al ervaring met het werken op een boerderij voordat je naar het buitenland ging of niet, ken je toevallig Ecolonie in Frankrijk?

  Vriendelijk bedankt,

  Martin Wensing (martinwensing@hotmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen